Sub accounts

Zoek op trefwoord

Sub accounts

Navigatie:

Met Subaccounts kunt u het hoofdaccount opsplitsen in kleinere accounts met beperkte rechten, alleen specifieke objecten en zones toewijzen.

Sub-account

• Actief – subaccount in- of uitschakelen.
  • Gebruikersnaam – gebruikersnaam subaccount.
  • E-mail – e-mail instellen die wordt gebruikt om in te loggen op een subaccount.
  • Wachtwoord – wachtwoord instellen voor subaccount.
  • Inloggegevens verzenden – kies of u e-mail met inloggegevens van een subaccount wilt verzenden.
  • Account verlopen – accountvervaldatum instellen. Op de vervaldatum wordt het account inactief.

Privileges
De eigenaar van een subaccount verbieden of toegang verlenen tot onderstaande functies:

• Geschiedenis – sta subaccountgebruiker toe om geschiedenissectie te bekijken.
  • Rapporten – sta subaccountgebruiker toe om rapportensectie te bekijken.
  • RFID- en iButton-logboek – geef subaccountgebruiker toegang tot logboeksectie.
  • DTC (diagnostische foutcodes) – laat subaccountgebruikers de DTC-sectie zien.
  • Objectbeheer – sta de subaccountgebruiker toe het gedeelte over het objectbeheer te bekijken.
  • Afbeeldingsgalerij – sta de gebruiker van een subaccount toe de afbeeldingengalerij te bekijken
  • Chatten – gebruiker van subaccount toestaan ​​om chatgedeelte te bekijken.

Objecten

• Lijst met beschikbare objecten, selecteer een of enkele die worden gecontroleerd in uw sub-account.

Markers

• Lijst met beschikbare markeringen, selecteer een of enkele die worden gecontroleerd in uw sub-account.

Routes

• Lijst met beschikbare routes, selecteer een of enkele die worden gemonitord in uw sub-account.

Zones

• Lijst met beschikbare zones, selecteer een of enkele (houd de “Ctrl” -toets ingedrukt om meerdere items te selecteren) die worden gecontroleerd in uw subaccount.

Toegang via URL

• Eenvoudige manier om toegang tot uw account te krijgen via URL zonder dat u zich hoeft aan te melden, twee URL’s voor standaardversie en versie voor mobiele interface.

Na het instellen van de parameters drukt u op opslaan. Details van het gecreëerde subaccount worden verzonden naar het ingevoerde e-mailadres.