Kilometerregistratie

Volledig sluitende kilometerregistratie

De automatische kilometerregistratie van TrackerSystem is volgens het Keurmerk RRS. Dat betekent dat de Kilometerregistratie voldoet aan de eisen die de Belastingdienst eraan stelt en fraudebestendig is.

De kilometerregistratie van TrackerSystem is waterdicht en 100 procent fiscusproof! Voorkom administratieve rompslomp en leg uw ritgegevens automatisch vast!

De automatische registratie van TrackerSystem is sluitend en fiscusproof! Laat hiermee aan de Belastingdienst zien dat u maximaal 500 privékilometer per jaar rijdt en voorkom bijtelling.

Rithistorie, realtime kaartoverzichten en natuurlijk een sluitende rittenregistratie; u ziet het allemaal terug in de TrackerSystem-app.

Heldere rapportages zorgen voor zicht op de voertuigkosten. Winst: een betere kostprijs en reductie van brandstofkosten. Via het overzichtelijke dashboard ziet u in een oogopslag de prestaties van uw chauffeurs en wagenpark terug in leesbare data, tabellen en grafieken op maat.

Het GPS voertuigensysteem van TrackerSystem biedt daarom de mogelijkheid om informatie te selecteren en met een druk op de knop te verwerken tot heldere rapportages.

TrackerSystem is volledig ingericht op het probleemloos en veilig ontsluiten van uw data naar uw boekhoudsoftware, planningssoftware, verloningssoftware, CRM-, of ERP-systeem.

Kilometerregistratie voor auto’s uitgelegd

Rijdt u minder dan 500 privékilometer per jaar rijdt in uw zakelijke auto? Dan hoeft u geen bijtelling te betalen. Wel vraagt de Belastingdienst u dit aan te tonen. Een digitale Kilometerregistratie is hiervoor het meest effectieve en betrouwbare instrument. De GPS black box van het kilometerregistratiesysteem van TrackerSystem legt alle acties en bewegingen van uw voertuig(en) vast. Op de beveiligde website worden deze gegevens volledig automatisch verwerkt en voorzien van de juiste adresgegevens. Hiermee bent u dus verzekerd van een sluitende verantwoording voor de Belastingdienst. En niet onbelangrijk: u voorkomt boetes of naheffingen. Raadpleeg ook onze kennisbank voor meer informatie rondom bijtelling en belasting voor de zakelijke automobilist.

Loop geen risico met uw kilometerregistratie

De Belastingdienst controleert de kilometerregistratie steeds vaker en intensiever. Op onvolledige of foutieve registraties staat een verzuimboete van € 4920,00 plus de niet betaalde bijtelling van maximaal vijf jaar. Neem dus geen enkel risico met uw kilometerregistratie en zorg ervoor dat deze altijd 100 procent sluitend en waarheidsgetrouw is. Een automatische kilometerregistratie van TrackerSystem biedt u deze zekerheid.