TrackerSystem.nl  TrackerSystem.be  TrackerSystem.be 
LOGIN

Fleetmanagement


Fleetmanagement maakt het gemakkelijker om uw voertuigen te beheren. Het systeem maakt overzichtelijke rapportages van kilometer- en rittenregistratie.
De kosten van uw buitendienst verlagen? De reistijden en rijstijl van uw werknemers overzichtelijk in kaart brengen? Of gewoon simpel dagelijks de kilometerregistratie per e-mail ontvangen? Onze fleetmanagement oplossingen helpen u hierbij. Middels onze simpele en voordelige oplossing worden alle verrichtingen van uw voertuigen geregistreerd en heeft u de rittenregistratie volledig geautomatiseerd.

Waarom kiest u voor fleetmanagement?

Met een rittenregistratiesysteem zorgt u ervoor dat gereden kilometers van uw wagenpark inzichtelijk worden.
  • u bespaart kosten: rapporten met fleetmanagement gegevens zorgen voor een efficiënte administratie.
  • u bespaart tijd: u koppelt de gegevens aan uw eigen of onze backoffice. Dit verkleint uw papieren rompslomp.
  • u heeft een glashelder overzicht: u weet precies welke werknemers welke tijden rijden. Ideaal als meerdere bestuurders een klein aantal voertuigen gebruiken. Bijvoorbeeld bij ZZPers, koeriers- of servicebedrijven.

GPS/GLONASS

Zins kort zijn de eerste GPS gecombineerd met GLONASS tracker&trace units op de markt gekomen.
De eerste testen wijzen uit dat deze combinatie voor nog meer precie zorgen. (maart 2015)
Het GLONASS-systeem is een Russisch systeem dat bestaat uit 24 satellieten, verdeeld over 3 satellietbanen.

De nieuwe generatie satellieten zal de precisie verbeteren. De FM1100 met GPS en GLONASS heeft dus een verbeterd bereik en geeft met kilometerregistratie een fout correctie van ca 1% in vergelijking met ca 5% met GPS.
In de praktijk komt dit uit op een afwijzing van ca. 1km op de 800km.
*Om de afwijking zo klein mogelijk te houden dient de gebruiker elke tank beurt zijn kilometerstand te controleren met de TrackerSystem App.

Belastingdienst

Heeft u een auto van de zaak of bent u in het bezit van een leaseauto? Als u het voertuig niet privé gebruikt en u een verklaring van geen privé-gebruik hebt afgegeven dan dient u alsnog een sluitende kilometerregistratie aan de Belastingdienst te laten zien. U kunt deze registratie handmatig doen, maar dat kost tijd, dus geld en een foutje is snel gemaakt.
Met de fiscale rapportage van TrackerSystem weet u zeker dat uw kilometer-registratie volledig conform de eisen van de Belastingdienst is - en blijft.
Begin 2013 zijn alle nieuwe normen voor de rapportages – het zogenaamde RRS Normenkader – in de software geïmplementeerd, zodat de kilometer-registratie van uw werknemers waterdicht is. En aangezien de Belastingdienst het privegebruik van de auto van de zaak nauwgezet controleert, weet u zeker dat u met TrackerSystem geen risico loopt op een naheffing!
Meer informatie over de belastingdienst

Rapportages

Middels overzichtelijke rapportages krijgt u tevens een sluitende registratie van reis- en werktijden, kilometerregistratie en aankomst- en vertrektijden per voertuig. Dit maakt de facturatie richting uw klanten eenvoudiger en efficiënter. Tevens kunt u per dag, week, of maand automatische rapportage per e-mail ontvangen.

Enkele voorbeelden:

Periodieke rapportages

U kunt de rapportages periodiek naar uw e-mail laten versturen, op deze manier bent u altijd op de hoogte van de gereden kilometers.

Geen software installatie nodig

Al onze software is via een internetwebsite te benaderen. Op uw computer hoeft geen software geïnstalleerd te worden. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot uw voertuigen en kilometerregistratie.

TrackerSystem biedt u de oplossing voor ritregistratie voor uw wagenpark. Of u nu 2 of 2.000 voertuigen heeft, en in welke branche u ook werkzaam bent, wij bieden u diverse mogelijkheden.

Voor meer informatie over onze fleetmanagement oplossingen

Neem contact met ons op via het contact formulier

Heeft u vragen?
Telefoon: +31294712052


Login Portaal
Portaal
App
TrackerSystem App - Android TrackerSystem App - Android
Nieuws
<< Prev 1 2 3 4 5 6 Next >>
05-11-2015 - De Hartstocht

Vandaag heeft Ditzo de campagne gelanceerd "De Hartstocht".
In samenwerking met Pool Wordwide hebben wij twee track & trace systemen met een extra groot accupack geleverd zodat het Hart een extra lange tijd gevolgd kan worden.
https://dehartstocht.ditzo.nl/ #dehartstocht

[Lees meer..]

16-03-2015 - GPS/GLONASS

TrackerSystem is voordurend bezig om zijn systeem en hardware te verbeteren.
Zins kort zijn de eerste GPS gecombineerd met GLONASS tracker&trace units op de markt gekomen.
Onze eerste testen wijzen uit dat deze combinatie voor nog meer precie zorgen.

[Lees meer..]

28-01-2015 - MT90

TrackerSystem introduceert de MT90. Deze kleine unit van maar 90gram is spat waterdicht, heeft een zeer eenvoudige bediening, en een spreekluister verbinding ingeval van nood.

[Lees meer..]

30-09-2014 - Nieuwe voorwaarden

Recent zijn onze algemene voorwaarden aangepast. Ze waren toe aan meer duidelijkheid en volledigheid. Wat betekent dat concreet voor u?

[Lees meer..]

26-09-2014 - GMT200

QueClink heeft onlangs een nieuwe unit geïntroduceerd, de GMT200.

Dit is de lichtere versie van de GMT100. De GMT200 is speciaal ontwikkeld door motoren en kleine boten die een voorzien moeten worden van een energie zuinig track & trace systeem.

De unit heeft een omvang van 70x46x17.5mm en weegt 65gram

[Lees meer..]

<< Prev 1 2 3 4 5 6 Next >>
Referenties