TrackerSystem.nl  TrackerSystem.be  TrackerSystem.be 
LOGIN

Personal tracker


Vandaag staat de veiligheid van uw gezin of medewerkers centraal. Het gaat dan vaak om mensen die alleen op pad zijn en natuurlijk wilt u op de hoogte zijn waar ze zich bevinden, zodat u ze snel kunt reageren als ze in een onveilige situatie verkeren.

In het geval van een calamiteit is het daarom van groot belang dat ze razendsnel verbinding kunnen maken met uw organisatie of met een meldkamer.
Iedereen die is voorzien van een Personal tracker kan met een druk op de noodknop direct verbinding maken met een vooraf opgegeven contactpunt, zoals een vestiging van een organisatie of een meldkamer. Dankzij de integratie met onze online applicatie is de exacte locatie van de persoon in nood meteen zichtbaar.

Met onze online applicatie kunt u zelf alarm instellen, zo is het mogelijk om in geval van nood een e-mail of een sms met adres gegevens te versturen.
Dat geeft uiteraard een nog groter gevoel van veiligheid. En tot slot is het mogelijk dat u de Personal tracker belt, het device zal automatisch opnemen zodat u de situatie kan beluisteren waarin de persoon verkeerd.

Geofence
Bijna oneindige mogelijkheden

Dankzij de compacte omvang kan het apparaat gemakkelijk overal mee naar toe genomen worden. Zoals gezegd, is de Personal tracker bij uitstek geschikt voor kinderen, oudere, VIPS.
Met een druk op de knop is direct te achterhalen waar de personen zich bevinden, zodat assistentie kan worden verleend. Kortom, de gebruiksmogelijkheden van de Personal tracker zijn bijna eindeloos.

De Personal tracker kent vele gebruiksmogelijkheden, zowel prive als zakelijk. En wat dat laatste betreft: in de huidige economische crisis worden begrippen als controle en grip op uw medewerkers steeds belangrijker. Met de Personal tracker kunt u dit moeiteloos combineren met het verhogen van het gevoel van veiligheid van uw mensen.

Voor meer informatie over onze persoonsbeveiliging oplossingen

Neem contact met ons op via het contact formulier

Heeft u vragen?
Telefoon: +31294712052


Login Portaal
Portaal
App
TrackerSystem App - Android TrackerSystem App - Android
Nieuws
<< Prev 1 2 3 4 5 6 Next >>
05-11-2015 - De Hartstocht

Vandaag heeft Ditzo de campagne gelanceerd "De Hartstocht".
In samenwerking met Pool Wordwide hebben wij twee track & trace systemen met een extra groot accupack geleverd zodat het Hart een extra lange tijd gevolgd kan worden.
https://dehartstocht.ditzo.nl/ #dehartstocht

[Lees meer..]

16-03-2015 - GPS/GLONASS

TrackerSystem is voordurend bezig om zijn systeem en hardware te verbeteren.
Zins kort zijn de eerste GPS gecombineerd met GLONASS tracker&trace units op de markt gekomen.
Onze eerste testen wijzen uit dat deze combinatie voor nog meer precie zorgen.

[Lees meer..]

28-01-2015 - MT90

TrackerSystem introduceert de MT90. Deze kleine unit van maar 90gram is spat waterdicht, heeft een zeer eenvoudige bediening, en een spreekluister verbinding ingeval van nood.

[Lees meer..]

30-09-2014 - Nieuwe voorwaarden

Recent zijn onze algemene voorwaarden aangepast. Ze waren toe aan meer duidelijkheid en volledigheid. Wat betekent dat concreet voor u?

[Lees meer..]

26-09-2014 - GMT200

QueClink heeft onlangs een nieuwe unit geïntroduceerd, de GMT200.

Dit is de lichtere versie van de GMT100. De GMT200 is speciaal ontwikkeld door motoren en kleine boten die een voorzien moeten worden van een energie zuinig track & trace systeem.

De unit heeft een omvang van 70x46x17.5mm en weegt 65gram

[Lees meer..]

<< Prev 1 2 3 4 5 6 Next >>
Referenties