TrackerSystem.nl  TrackerSystem.be  TrackerSystem.be 
LOGIN

Green Driving


TrackerSystem hecht veel belang aan milieubewust ondernemen en werken. Het vervoer van medewerkers is voor veel bedrijven en van de meest milieubelastende activiteiten. TrackerSystem wil dan ook samenwerken met de klant aan milieuvriendelijke oplossingen zoals eco driving.
Green Driving
CO2 uitstoot auto meten
Belangrijk is dat de bestuurders en de organisatie op de hoogte zijn van de impact die het rijgedrag met een bedrijfswagen heeft op het milieubewust ondernemen. Om bedrijven hierin te ondersteunen heeft TrackerSystem in de track-and-trace applicatie een methode om rijgedrag van de ritten weer te geven.

Rijgedrag bedrijfswagens
Daarnaast wordt het mogelijk het rijgedrag met de bedrijfswagens in kaart te brengen. Niet optimaal rijgedrag heeft veel nadelen. Het brandstofverbruik ligt hoger, dus ook de milieubelasting. Daarnaast is het schadelijk voor het imago als er roekeloos wordt gereden met autos waar de bedrijfsnaam op staat. Met de track-and-trace software wordt duidelijk welke bestuurder netjes rijdt en welke niet. Hierdoor heeft u meer grip op het weggedrag van de bestuurders en heeft u de mogelijkheid om uw car-policy hierop aan te passen. Door de verschillende rapportage mogelijkheden, kan u iedereen op de hoogte houden van zijn of haar rijgedrag. Eco driving levert dus niet enkel een besparing op in brandstof maar door het aanpassen van het rijgedrag, gaan ook de kosten van reparatie, onderhoud en banden naar omlaag.

Eco driving levert 10-20% besparing op brandstof op
Volgens internationaal onafhankelijk onderzoek levert eco driving circa 10% besparing op brandstofverbruik op, volgens de site van Het Nieuwe Rijden maximaal 20%. Bent u als ondernemer bezorgd om het milieu en wil u de CO2 uitstoot van u bedrijfswagens inperken, dan biedt de Track and Trace software niets dan voordelen!

Meer informatie over Eco Driving

Heeft u vragen?
Telefoon: +31294712052


Login Portaal
Portaal
App
TrackerSystem App - Android TrackerSystem App - Android
Nieuws
<< Prev 1 2 3 4 5 6 Next >>
05-11-2015 - De Hartstocht

Vandaag heeft Ditzo de campagne gelanceerd "De Hartstocht".
In samenwerking met Pool Wordwide hebben wij twee track & trace systemen met een extra groot accupack geleverd zodat het Hart een extra lange tijd gevolgd kan worden.
https://dehartstocht.ditzo.nl/ #dehartstocht

[Lees meer..]

16-03-2015 - GPS/GLONASS

TrackerSystem is voordurend bezig om zijn systeem en hardware te verbeteren.
Zins kort zijn de eerste GPS gecombineerd met GLONASS tracker&trace units op de markt gekomen.
Onze eerste testen wijzen uit dat deze combinatie voor nog meer precie zorgen.

[Lees meer..]

28-01-2015 - MT90

TrackerSystem introduceert de MT90. Deze kleine unit van maar 90gram is spat waterdicht, heeft een zeer eenvoudige bediening, en een spreekluister verbinding ingeval van nood.

[Lees meer..]

30-09-2014 - Nieuwe voorwaarden

Recent zijn onze algemene voorwaarden aangepast. Ze waren toe aan meer duidelijkheid en volledigheid. Wat betekent dat concreet voor u?

[Lees meer..]

26-09-2014 - GMT200

QueClink heeft onlangs een nieuwe unit geïntroduceerd, de GMT200.

Dit is de lichtere versie van de GMT100. De GMT200 is speciaal ontwikkeld door motoren en kleine boten die een voorzien moeten worden van een energie zuinig track & trace systeem.

De unit heeft een omvang van 70x46x17.5mm en weegt 65gram

[Lees meer..]

<< Prev 1 2 3 4 5 6 Next >>
Referenties