TrackerSystem.nl  TrackerSystem.be  TrackerSystem.be 
LOGIN

Geofence


Met behulp van GeoFence, een virtuele afbakening, wordt het object extra beschermd tegen diefstal.
Het object buiten of in deze bepaalde zone komt, is het mogelijk om automatisch een melding per sms of e-mail te ontvangen.

Geofence Bij geofencing is het mogelijk om voor een object een of meerdere Geofences in te stellen. Zodra het object een bepaald gebied verlaat of binnenkomt, wordt automatisch via SMS of email een bericht verzonden naar de eigenaar of beheerder van het object. Geofencing wordt veel toegepast bij beveiliging en verhuur van objecten die alleen in een bepaald gebied mogen worden gebruikt. Verlaat het object dat gebied, dan wordt een alertmelding afgegeven. Ook is het mogelijk om binnen dit systeem een aantal alarmen in te stellen. Denk aan een bericht als een wagen op een bepaald tijdstip nog niet in de zone is aangekomen of er nog niet uit is gereden.

Taxi- en koeriersbedrijven maken ook gebruik van geofencing. Als een taxi of een koerier een vooraf ingevoerd gebied inrijdt, krijgt u een melding. Zon gebied kan bijvoorbeeld een luchthaven zijn.

Heeft u vragen?
Telefoon: +31294712052


Login Portaal
Portaal
App
TrackerSystem App - Android TrackerSystem App - Android
Nieuws
<< Prev 1 2 3 4 5 6 Next >>
05-11-2015 - De Hartstocht

Vandaag heeft Ditzo de campagne gelanceerd "De Hartstocht".
In samenwerking met Pool Wordwide hebben wij twee track & trace systemen met een extra groot accupack geleverd zodat het Hart een extra lange tijd gevolgd kan worden.
https://dehartstocht.ditzo.nl/ #dehartstocht

[Lees meer..]

16-03-2015 - GPS/GLONASS

TrackerSystem is voordurend bezig om zijn systeem en hardware te verbeteren.
Zins kort zijn de eerste GPS gecombineerd met GLONASS tracker&trace units op de markt gekomen.
Onze eerste testen wijzen uit dat deze combinatie voor nog meer precie zorgen.

[Lees meer..]

28-01-2015 - MT90

TrackerSystem introduceert de MT90. Deze kleine unit van maar 90gram is spat waterdicht, heeft een zeer eenvoudige bediening, en een spreekluister verbinding ingeval van nood.

[Lees meer..]

30-09-2014 - Nieuwe voorwaarden

Recent zijn onze algemene voorwaarden aangepast. Ze waren toe aan meer duidelijkheid en volledigheid. Wat betekent dat concreet voor u?

[Lees meer..]

26-09-2014 - GMT200

QueClink heeft onlangs een nieuwe unit geïntroduceerd, de GMT200.

Dit is de lichtere versie van de GMT100. De GMT200 is speciaal ontwikkeld door motoren en kleine boten die een voorzien moeten worden van een energie zuinig track & trace systeem.

De unit heeft een omvang van 70x46x17.5mm en weegt 65gram

[Lees meer..]

<< Prev 1 2 3 4 5 6 Next >>
Referenties