TrackerSystem.nl  TrackerSystem.be  TrackerSystem.be 
LOGIN

Eco Driving


Het veranderende klimaat, fossiele brandstoffen die alsmaar schaarser worden en de daarmee gepaard gaande stijgende brandstofkosten. De impact van ons levenswijze wordt nu meer voelbaar dan ooit en daarom dienen we meer bewust om te gaan met het milieu. Eco driving is bijvoorbeeld een antwoord op het vraagstuk van zuinig omspringen met vervoer.

Green Driving Broeikasgassen
De opwarming van het klimaat en het broeikaseffect worden meestal in n adem uitgesproken. Broeikasgassen zorgen ervoor dat de gemiddelde temperatuur op onze planeet stijgt en dat natuurlijke ecosystemen in de war geraken. Studies tonen dat ruim 18% van de broeikasgassen te wijten is aan de uitstoot van transport. Daarnaast is het transport ook verantwoordelijk voor het leeuwendeel in het verbruik van schaarse fossiele brandstoffen. Nochtans kunnen we ons verbruik en de overvloedige CO2 uitstoot van autos makkelijk terugschroeven met het principe van eco driving.

Eco driving: duurzaam, verantwoord en milieuvriendelijk verplaatsen
Het principe van eco driving is eenvoudig: u verplaatsen op een manier die de CO2 uitstoot minimaliseert en het brandstofverbruik reduceert. Eco driving is dus niet enkel slim vanuit een ecologisch standpunt, ook economisch gezien zijn de voordelen voor de hand liggend. Doordat u zuiniger zal omspringen met brandstof, zullen uw brandstofkosten merkbaar inkrimpen. Met eco driving draagt u uw steentje bij tot een duurzamer milieu, met aandacht voor uw portemonnee!

Track and Trace en eco driving
In het kader van een efficint brandstofverbruik en een verantwoord fleet management kunnen de ritregistratie en tijdregistratie systemen van Track and Trace een bijdrage leveren tot eco driving. Onze systemen laten u als werkgever toe uw wagenpark kostenbesparend te beheren door u een gedetailleerd inzicht te verschaffen de afgelegde afstand, de gevolgde route en de gespendeerde tijd aan verplaatsingen. Dankzij real time GPS tracking kan u de meest optimale route uitstippelen, zodat uw kosten aan brandstof op een aanvaardbaar niveau blijven en de overbodige CO2 uitstoot wordt vermeden. Bovendien hebt u dankzij onze accurate trackingsoftware een gefundeerde basis voor het berekenen van de verplaatsingsvergoeding.

Heeft u vragen?
Telefoon: +31294712052


Login Portaal
Portaal
App
TrackerSystem App - Android TrackerSystem App - Android
Nieuws
<< Prev 1 2 3 4 5 6 Next >>
05-11-2015 - De Hartstocht

Vandaag heeft Ditzo de campagne gelanceerd "De Hartstocht".
In samenwerking met Pool Wordwide hebben wij twee track & trace systemen met een extra groot accupack geleverd zodat het Hart een extra lange tijd gevolgd kan worden.
https://dehartstocht.ditzo.nl/ #dehartstocht

[Lees meer..]

16-03-2015 - GPS/GLONASS

TrackerSystem is voordurend bezig om zijn systeem en hardware te verbeteren.
Zins kort zijn de eerste GPS gecombineerd met GLONASS tracker&trace units op de markt gekomen.
Onze eerste testen wijzen uit dat deze combinatie voor nog meer precie zorgen.

[Lees meer..]

28-01-2015 - MT90

TrackerSystem introduceert de MT90. Deze kleine unit van maar 90gram is spat waterdicht, heeft een zeer eenvoudige bediening, en een spreekluister verbinding ingeval van nood.

[Lees meer..]

30-09-2014 - Nieuwe voorwaarden

Recent zijn onze algemene voorwaarden aangepast. Ze waren toe aan meer duidelijkheid en volledigheid. Wat betekent dat concreet voor u?

[Lees meer..]

26-09-2014 - GMT200

QueClink heeft onlangs een nieuwe unit geïntroduceerd, de GMT200.

Dit is de lichtere versie van de GMT100. De GMT200 is speciaal ontwikkeld door motoren en kleine boten die een voorzien moeten worden van een energie zuinig track & trace systeem.

De unit heeft een omvang van 70x46x17.5mm en weegt 65gram

[Lees meer..]

<< Prev 1 2 3 4 5 6 Next >>
Referenties